Despre noi

Domozo este un serviciu nou. Te ajutăm să-ți vinzi casa simplu și cu puține cheltuieli. Ne concentrăm pe tehnologie pentru a te împuternici pe tine, vânzătorul, oferind îndrumare cu privire la proces și consiliere de specialitate, în cazul în care este necesar. Plătești doar pentru ce ai nevoie și economisești mii de euro.

Știm că vrei să-ți vinzi casa la cel mai bun preț posibil, rapid și cu cât mai puțin stres - fără a cheltui mii de euro pentru a o face, iar noi te ajutăm să reușești acest lucru, fiind de partea ta tot timpul.

Acesta este motivul pentru care am fondat Domozo. Am regândit procesul de vânzare al proprietății în jurul tău, vânzătorul: cu suport 24/7 din partea echipei noastre specializate și cu un site ușor de folosit, permițându-ți să urmărești vânzarea proprietății tale și să primești notificări instantanee.

Deși am investit mult în tehnologie, nu am înlocuit totul cu un calculator. Avem manageri de vânzări și specialiști cu multă experiență, precum fotografi și evaluatori, care sunt aici ca să te ajute la fiecare pas al procesului de vânzare, de la prima întâlnire până la finalizare.

Totuși, am eliminat nevoia pentru birouri scumpe și am automatizat numeroase procese administrative. Asta înseamnă că plătești mult mai puțin pentru serviciile de care ai nevoie pentru a te ajuta să-ți vinzi casa rapid și la cel mai bun preț cu putință.

Start Now